PRIVATUMO POLITIKA

 

Mes gerbiame jūsų privatumą ir dėl to esame pasiryžę sąžiningai ir teisėtai tvarkyti jūsų asmens duomenis. 

 

Tinklalapio bebrudo.com valdytoja yra MB Nulis, juridinio asmens kodas 304958131, adresas Sėlių g. 23-5, LT-08125 Vilnius, elektroninio pašto adresas: info@bebrudo.lt

Tvarkydami jūsų asmens duomenis mes vadovaujamės LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) ir jo įgyvendinamaisiais teisės aktais.

 

Kodėl mes renkame duomenis?

 

Mes renkame duomenis siekdami:

  • įvykdyti jūsų užsakymą;

  • susisiekti su jumis, jeigu iškyla klausimų vykdant jūsų užsakymą;

  • pristatyti jūsų užsakymą, jūsų nurodytu adresu.

 

Kaip mes renkame duomenis?

 

Mes duomenis renkame, kai jūs:

  • užsakinėjate mūsų prekes;

  • registruojatės mūsų tinklalapyje;

  • registruojatės mūsų naujienlaškiui;

  • rašote mums el. paštu info@bebrudo.lt.

 

Kokius duomenis mes renkame?

 

  • Fizinių asmenų vardą ir pavardę;

  • El. pašto adresą;

  • Telefono numerį;

  • Pristatymo adresą;

  • Pirkėjo užsakymų istoriją.

Kiek laiko yra saugomi šie duomenys?

Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu yra tvarkomi ir saugomi iki jūsų sutikimo atšaukimo dienos. Arba 5 metus nuo jūsų registracijos mūsų elektroninėje parduotuvėje, jei per tą laiką nebuvote prisijungęs.

Kokioms trečiosioms šalims yra perduodami asmens duomenys? 

Asmens duomenys yra perduodami tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik paslaugos suteikimui užtikrinti. Tinkamo paslaugų suteikimo jums tikslu, perduodame jūsų asmens duomenis šiems savo partneriams:

  • Kurjerių paslaugas teikiančioms įmonėms.

Pasiliekame teisę keisti slapukų ir privatumo politiką bet kuriuo metu. 

Kilus klausimams prašome kreiptis į mus adresu info@bebrudo.lt.

SLAPUKŲ POLITIKA

 

Kas yra slapukai (angl. cookies) ir kam bebrudo.com juos naudoja?

 

Tai nedideli informacijos elementai, kurie automatiškai sukariami naršant svetainėje ir yra išsaugomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje. Jie padeda Duomenų valdytojui atpažinti jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal ją pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių.

Kaip valdyti ar pašalinti slapukus?

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/.

Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriasi atvejais slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymą internete, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.